top of page
20220418_153727_0000.png
Man Getting Botox

Behandling med Botox:

Botox är ett medel som slappnar av muskler. När ansiktsmuskler är inte aktiva, det vill säga avaktiverade, kan huden jämna ut sig och på så sätt försvinner linjer och fina rynkor. Botox används för att korrigera och förhindra rynkor i panna, glabella och runt ögonen samt kan användas för brynlyft, behandling av gummy smile och rökrynkor.

 

I de fall där rynkorna är väldigt distinkta och djupa kan man kombinera botox med fillersbehandling då fyller man vecket i huden (rynkor) med fillers.

Resultaten efter botoxbehandling kommer gradvis efter några dagar och full effekt uppnås efter 10-14 dagar. Effekten håller sig i 3-6 månader.

20220418_153727_0000.png
Injection cosmetology

Om injektioner med Fillers (hyaluron injektion)

 

Fillers är ett medel med hyaluronsyra. Vår kropp producerar egen hyaluronsyra. Trots att det kallas för hyaluronSYRA, är det en sockermolekyl som attraherar vattenmolekyler till sig. Det bildas en geléaktig konsistens som håller formen och återfuktar vävnaden.

 

Hyaluron har använts inom kosmetologi under lång tid och är en fuktbevarande ingrediens i många ansiktskrämer. Genom att injicera hyaluron under huden får man både utfyllnad av rynkor och kontinuerlig återfuktning av huden inifrån.

 

Fillersbehandlingar hos oss: 

  • Läppförstoring

  • Eliminering av sura mungipor

  • Utfyllnad av nasolabiala veck

  • Utfyllnad av kinder/kindben

  • Tear-Trough (behandling av insjunkna ögon)

  • Korrigering av haka

  • Korrigering av näsa

  • Korrigering av käklinjen

  • Blanching (utfyllnad av fina rybńkor i hela ansikte)

 

Fillerbehandling håller i 4-12 månader beroende på vilket område som behandlas, vilken fillers som används och kundens egna förutsättningar.

20220418_153727_0000.png
png_20220624_143719_0000.png

Det finns två typer av behandling med trådar. Man kan strama åt huden samt minska rynkor och man kan lyfta upp vävnaden  för att få en lyftande effekt. 

 

Ett område behandlas med 4 trådar (2 på varje sida av ansiktet). I fall om huden är slapp rekommenderas även behandling med monotrådar för att uppnå även uppstramning av huden.

Man kan minska och även få bort hamsterpåsar, marionette linjer, hooded ögonlock, näsolabiala veck etc. 

 

Uppstramning av huden med trådar. 

Med denna behandling kan man behandla halslinjer, acneärr, fina rynkor, slapp hud.  

Genom att applicera kirurgiska trådar under huden stimulerar man fibroblaster och kollagenbildning. Huden blir fastare, små rynkor slätas ut, acneärr blir mindre synliga. 

bottom of page